Hoppa över till innehåll
4 reasons why the Puckababy sleeping bag is a solution for restless babies

4 anledningar till varför Puckababy sovsäck är en lösning för rastlösa bebisar

När ditt barn väl är fött börjar du verkligen möta utmaningarna att ge honom god och vilsam sömn. För många föräldrar förvandlas det ohälsosamma sömnmönstret för deras nyfödda till ett problem som verkligen gör barnet trött och inte bekvämt. Om du hamnar i en sådan här situation är sovsäcken Puckababy-Piep en bra lösning för din rastlösa bebis. Här är några anledningar till varför!

Ett säkert alternativ för swaddling

För spädbarn som har svårt att somna är det många föräldrar som föredrar att linda för att komma till rätta med sina små. Speciellt för de nyfödda, som väcker sig själva och fortsätter att gråta eftersom de är vana vid den trygga känslan i magen och är oerfarna med den plötsliga förändringen, så kallad mororeflex. Det är därför, Puckabbay sovsäck är det bästa valet för spädbarn upp till 3 månader. Tack vare dess form kommer ditt barn att få den bekväma känslan som han hade i sin mammas mage igen.

Mycket bekvämt och säkert

Puckababy sovsäck har ett magband som håller sovsäcken på plats genom att skapa en känsla av säkerhet medan ditt barn sover med den. De små, söta armarna och benen är försiktigt inbäddade i sovsäcken, vilket ger ditt barn en ostörd sömn och en förbättrad sömnrutin. Bomullstyget känns också väldigt behagligt...utan tvekan om att ditt barn kommer att sova mycket lugnare på det.

Lättar magkramper
Fördelarna med att ditt barn sover bättre och längre kommer att underlätta processen med magkramper lindring, vilket är ganska vanligt för nyfödda. En sådan djup sömn är extra hjälpsam för att barnet ska vakna utvilat!

Värmen är välreglerad
Att bibehålla rätt temperatur för ditt barn är ett mycket viktigt steg för god sömn. De mjuka och andningsbara materialen i sovsäcken kan hjälpa dig att reglera din bebis idealiska temperatur för kallare och varmare nätter.
Är du redo att ge din bebis mer vila och färre bekymmer? Utforska vår Puckababy sovsäckkollektion och välj vilken design du föredrar mest!